JustDating The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

1 malam besama sha (Mr. A, 30)
44
Hari perkemahan masuk tarikhnya saya dan grombolan college bersama 2 orang pensyarah pergi menuju tempat lokasi yang telah dipersetujui untuk dikunjungi , saya dah lame usha budak kelas ni tapi tak la berani sangat nak tegu budak pempuan ni maklum la 1 of the most hot girl juga la . Tapi tiba hari dimana pagi meninggalkan siang saya ke bilik air bersendirian kebetulan dia pun ada d bilik air yang berasiangan . Saya hanya menyapa hi sha tak ngantuk2 lagi muke sega je . Dia menjawab tak .. seorang je sha? Di riply eya la nampak bedue ke? Sya , haha tak la awak ni berani la sha? Seorang2. Malam pula tu . Sha , dah biase: 😏 . Sambil tersenyum sinis. Sah , awak tak buzy ke malam2 ni member semuah dah tido tak suspek ke diorang awak lambat balik cam tu 😅 , aki ash kw tu reae sekejap ke kat luar cam tu. Rese awak la yg lame sikit kt toilet ni😅 , 😏sha melihat aku tapi kali ni dengan senyuman diringi senyuman manje. Kw ade mase sikit tak . Tanyr sah? Mase ada la ada 30 minit la bebaki pe sal? Sah😏 jom gi belakang tandas jom. Sye , gelap la belakang tu nak buat pe ? Sah pun mengelurkan 1 peket condom d dalam bag kosmatiknya. Bile sye nampak saye pun tak banyak ckp la. Ok... saya mengambil masa bersama sha selama 55 minit fu.. nasib tak perasan sebb pensyarah sibok berbincang di ruang perbincangan . Budak2 pun banyak passout sbb penat. Tapi tak sangke juga kan sbb orang yang kita rese mustahil tu . Boleh memenuhi fantasi terhadap dia.
Download JustDating to Date now
Thumb up
Back Next