JustDating The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

Kenal dekat fb (Mr. A, 19)
25
Hye nk share sikit pengalaman aku ni..aku knal seorang perenpuan ni dkt fb..nme die yaya..aku tgok dkt friend list aku die tgh online...aku try la ngorat...bgi salam perkenalan sume la...hari semakin hari...kami pon rapat jgk dok chat dkt fb tuh..smpai aku dpt no tlfon and rumah die..1 hri tuh aku cuti..aku try la ajak die kluar tgok wyang..first time jumpa face to face la...selame ni dok msj dkt fb je..die pon on..aku ambik die dkt rumah die...terkejut aku badan die slim la jgk..aku pon ckp pa yaya eh ni..?die jwb ah ah..partu kami pon naik la moto gi tgok wayang..cerita hantu...aku pon on je la..dah die yg pilih citer tuh...nk jdikan citer sex aku ni..masa dlm pawagam tuh..kami dok tmpt duduk couple dkt blkg skali...lgi pon tk rmai sngat org tgok citer hntu tuh...ade la dlm 10 org...cerita hantu pon dah start..:aku pon layan la citer hantu tuh..ade smpai part seram yg terkejut...die pegang tgn aku...aku pon buat rilex je aku tnye la die tkot ke...aku kata okay..end then smbil die pgg tgn aku tuh...aku ckp kt die..klau tkot peluk je la..die ckp aku gatal..haha...i dont care sume tuh...dlm kepale otak aku..tringin nk noty dgn die..aku cuba letak tgn aku dkt bahu die...mcm nk peluk la..die rilex je..marah pon tk...aku pon tggu lagi..?aku try pegang tetek die..dlm kepala otak aku ckp tk kesah la nk jdi ape jdi la asalkan aku dpt raba tetek die...elok masa tuh pon tgh stim..aku pegang tetek die slow2...yg peliknye die tk marah?die buat bodoh je aku pegang tetek die..aku pon ramas la puas2...kan gelap dlm pawagam...aku tgh dok syok ramas..die ckp slow2..sakit...partu aku kluarkan batang aku dri sluar...aku capai tgn die letak dkt batang aku..partu die main...elok cerita pon dah nk hbis...kami pon dah puas main...
Download JustDating to Date now
Thumb up
Back Next