JustDating The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

Hotel (Mr. A, 30)
59
Aku daripada daerah yang berlainan menuju ke kota (kota adalah rasiah)) sorry ye .. sesudah sampai kat destanasi aku belegar legar disekeliling kota untuk memcari penginapan 2 malam ku,, emm puas aku meronda mencari harga yang sesuai tak pakai agoda atau trivago.. teknik dan misi pikat recaption cantik cantk la katakan.. mane tau umpan mengena.. sampai disebuah hotel yang bukan pilihan..emm😏 Tengok awak la dulu..hi boleh tanya harga bilik master room katil queen size and king size kata pekerja yang boleh tahan cun body montok juga la.. sya dengan berguru queen size king size .. would you be my queen to night..😜😜 zila bukan nama sebenar .. senyum sinis .. emm cik yang tu perkara lain katanya.. saya pun terfikir.. aikkk perkara lain
Yang cam mane tu .. zila ,, kite runding hage bilik dulu la ye encik..😏 .. saya mengambil peluang bermalam di hotel itu,, degan spontan zila menulis pada sekeping kertas puti CALL Me at 11pm,, yes 🤤🤤 2 malam tampa bintang aku dan zila di dalam bilik .. hanya makan kfc di tempak yang tak berapa jauh agar member dia tak suspension ape ape.. hehe tak cuba kita tak tau ..
Download JustDating to Date now
Thumb up
Back Next