JustDating The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

Kisah aku (Mr. s, 24)
47
Aku ada kenal sorang budak prmpuan ni kat zaman uni dlu.. Pendekkan cerita dlu awal2 aku try2 kiss pipi dia.. Mula2 dia marah tapi lama2 dia suka pula..kami baru couple time tu.. Sudah lama kami couple aku cuba la mulut dia pula.. Tu pun aku kiss bibir dia curi2 waktu dia termenung duduk sebelah aku dalam kereta.. Sbb comform dia xbagi kalau aku minta. Leoas
jak aku kiss bibir dia terus dia marah 😂. Satu hari dia tak tegur. Pada Satu masa ni bila aku ajak dia break atas masalah2 pribadi kami. Dia pun sedih gila, nangis2 lagi.. Time dia nagis tu aku rasa serbasalah than aku peluk la dia lepas tu kami pun bercumbu lebih kurang 30min dalam kereta.. Lepas bercumbu tu apa lagi aku buat la aksi2 yang seterusnya sehingga puas.. Sekarang kami masih lagi contact dia pun xkisah dah aku kiss n raba2 dia😉
Download JustDating to Date now
Thumb up
Back Next