JustDating The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

Hehe (Mr. m, 31)
45
Aku ada knl sorng awek selangor nie. Aku knl melalui wechat. Ad satu hari tu hari mnggu dlm jam1 pagi awek nie tbe2 chat aku ajk klua. So pendek cerita kami pon deal pnye deal so aku ambik die kat rumah. Mula2 die ajk aku pgi pantai sbb die tga stress so aku pon bwak je la ke pantai. Lpas tu aku rasa mcm bosan so aku ajk awek nie pindah tmpt. Aku tnye nk kemana awek nie pon ckp xkesah ikot je aku so aku pon bgi cdangan lepak dkat satu taman nie tak ad orng. Die pon on so kami pon gerak la pergi taman. Mula2 duduk taman kami borak2 then mula la pgang2 tngan lpas tu awek tu mula peluk aku. Aku pon ap lgi mula la tngan dok gatal meraba. Aq pgang pingang naik ke perut pstu aku pgang tetek die diam tak halang aku pon raba la. Sbb port kureng baik aku ajk awek nie pgi cek in awek nie pon on je so kami cek in la hotel berhampiran. So dkat hotel kami smbung lgi aksi raba2 tadi. Aku bkak baju slua awek nie aku isap tetek die tngan aku plak dok gentel kelentit die. Aku tgk awek nie pon dah gersang dok pegang2 adik aku. Aku pon keluarkan la adik aku bgi awek nie isap. Perhh die pnye sedut mak aihhh tak boleh nk ckp beb mmg sedap. Awek nie pon tak tahan da aku tgk ckp cpt la masok kan. Aq pon ap lgi kangkang kan awek nie aku jolok adik aku. Mula2 aku hayun slow2 pstu laju. Awek nie pon ngerang bgai nak gile. Lpas tu tuka position awek nie duduk atas. Die pnye tungang fuhhh mmg terbaik. Mcm nk tercabut adik aku die kerja kan. Lpas tu awek nie mintak aku doggy die. Aku pon oke je. Part doggy nie aku tak tahan. Die pnye kemut fuh mcm tak bgi aku tarik adik keluar. Last aku nk pancut die suruh pancut dlm mulot die aku pon bgi la pancutan maut dlm mulot die. . Smpai skrang aku still contact ngn awek tu. Kami selalu cek in klau ada masa ..
Download JustDating to Date now
Thumb up
Back Next