JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:First time sex

First time sex

558
Mase tuh aku punye aweq berhijab pulak tuh,,firs aku jumpe dengan dia tak berani nk sentuh sbab biaselah kan bertudong nampak perempuan muslimah,,,
Sooo satu minggu dua minggu kita dating tak buat apa main tengok2 jerr
Last2 aku terai cium dia tak marah
Abih tu macam nk minta lagi pulak so aku bagi je lah tp belum sez tau baru stakat tuh',,,
Soo aku buat perancangan nk tido kat hotel dengan dia tp bangang pikir macam mana bak cakap dengan die,,
Aku ajak a die lepak je pusing2 KL
Samapai lah kul 3 dah transport tak de taxi pun tak sal grab mase tuh kite blum tau lagi so aku suruh die tido kat hotel dekat KL central
Tp die tak berani sorang abih aku cakap takan lah aku teman kan kan
Tp tak pe die cakap teman kan janji tak buat ape2
Soo aku folow je aahh
Memanglah awal2 kita tak buat ape
Tp mase di tengok tak pakai baju biase lah abih mandi kan trus die peluk alamak sial ade yang bangun mase tuh trus die pun tanye bang ape yang kat dalam tala tuh ,,,?
Abih aku tak tau nk jawab ape
Singkat mase dia pengang bende aku aku pon dah tak tahan aku tidor kan die pastu aku naek atas alamak ,,, first tau aku tido kat atas perempuan memang lah tak leh nk cakap sedap gileeer tau
Pastu di tanye,,
Abng nk buat ape nih aku tak pernah lagi buat bende nih aku jawab, aku pon belum pernah buat bende nih kite sesame belajar lah kan
So aku buka semua pakaian dia memang putih gileee mak dak tak pistol aku nk tembak bidok die
Awal2 aku tanye dangan die,,
Abng terai masukan ee,,,?dia jawb,
Yeee to perlahan tau sakit bang
Masuk lagi dan di po pekik dah lah kuat pulak tuh aku ingan orang sebelah bilik pon dengar dah masok semu aku tarik pastu aku masuk kan lagi awal lambat tp bile dah ok dah lah aku tarek gigi 4 laju oooyyy hahaha
Malam tuh tak tau berape kali aku keluar kan air aku kat dalm puki die
Abih bile2 mase kite jumpe selalu buat bende nih die nak aku pon nak

Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list