JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:aida buat aku gian

aida buat aku gian

65
Hai,meh aku perkenalkan diri aku!nama aku Anoy.aku nak ceritakan
pengalaman duduk asrama selama 2tahun di salah sebuah sekolah yang
terkenal dgn budak2 pandai di Penang!

Aku ader berkenan ngan sorang budak ni.Dia ni kiranye top student!memang
pandai aku tak nafikan!yang special nye dia lawa,mengiurkan lelaki!mmg
stim dibuatnye.biar aku namakan AIDA.Tapi yang slack nye aku tak berapa
macho cam budak asrama lain!so kiranye aku ni kategori low profile!

Dipendekan cerita masa cuti semesta aku balik ke KL naik train!kebetulan
dia ni duduk sebelah aku!huh mmg dah nasib badan!aku risau geng2 aku yang
duduk sebelah gosipkan aku ngan dia! si Aida tak kisah. so aku agree
jela!semasa perjalanan nak ke kl memakan masa yang agak lama!so kami
berdua borak mcm2 cerita!Si Aida duk Shah Alam ngan family yang
berada(kayale ape lagi)tak mcm aku balik sure kena marah ngan family!tu
yang aku nak duk kat asrama sangat!taklah mcm2 kerenah family!

tgh dalam train mmg sejuk! si Aida ni dah tido!aku still melayani
perasaan!tetiba aku rasa bahu aku ditekan!rupa2nye kepala Aida lentok kat
atas bahu aku!fuhh tersirap bulu roma aku.aku tgk muka dia mmg mengancam
stim sial!less than 10 minutes dia terjaga habaq kat aku sejuk. aku cakap
kat dia kalau sejuk pegang tangan aku!pass tu dia terus pegang! kote dah
lama stim cam nak meletus air mani!dia tanye aku first time kenapegang cam
nie!haa mmg.

pernah layani seks,noy?tak pernah aku jawab.apsal aku tanye?nak ke?kalau
sudi ngan aku yang tak berapa hensem nie.Aida habaq kat aku dia tak
kisah.Pass tyu pikir kalau aku dapat srang sure best siot!jom temankan
saya ke tandas?pertanyaan yang membangkitkan shahwatku!takkan dlm keretapi
pun nak ke tandas berteman, tul tak?tak banyak cakap aku follow
je.kengkawan yang lain dah lama lentok!mmg can baik leh buat projek ngan
top student siot!

kami dua masuk tandas pompuan!aku terus cium mulut dia yang wangi!(Aida
makan gulu getah)aku cabut dia punye tudung,buka dia punyu baju!fuhh
mengiurkan bentuk badan dia!mmg digilai lelaki!aku tarik coli dai yang
berwarna putih muncullah payudara yang aku rase belum disentuh mana2
lelaki selain aku tika ini!aku nyoyot tetek dia yang sederhana besar
puting masih kemerah merahan!ahh......sedap noy!seeeeedddap!aku suruh dia
diam skit takut2 org dengar tak naya kita!pass tue akusuruh dia tanggalkan
seluar dalam yang dah lama basah ngan cecair yang dirembeskan!aku cium
jilat seluruh badan sampai kat bawah bunga dia.aku jilat pepek dia sampai
terangkat!ah ah ah ah rengekkan seorang pompuan yang menahan sakit.

Pas 5 minit aku buka seluar aku suruh dia kolom batang aku!cam nak
tercabut menahan kegelian!lain siot dari melancap best gile!walaupun baru
umur 17tahun panjang kote aku 16.5 cm besarnye besar cam lebar handset T10
ericcson!tak muat mulut budak nie cam terseksa nak bernafas!paass tu
kitaorang buat doggy.ketat siot pantat Aida!masih dara lagi!aku mcm nak
menjerit gembira dapat dara budak nie sampai kena kemam baju untuk menahan
sakit.hm.....hm..... noy slow skit sayang Aida tak tahanla!peduli aper aku
makin lama makin laju aku hentam!(pengalaman tengok blue)

aku trai balun jubur dia! dia tak kasi!pujuk punye punjuk dapat jugak.mmg
payah gile 4ke5 kali aku cuba jolok!lepas kepala kote aku lepas aku
kuatkan tenaga dan pegang pingang Aida dgn kuat baru lepas!kote aku rase
cam dikepit dua batu yang keras!ah..... sakit noy lepaskan aku!rintih
halus siAida nie!aku nak dekat klimaks nie!aku palingkan kote aku kat muke
dia.haa lega dan puas lepas 5ke6 das detusan mani dari senjatu aku!aku
lihat Aida cam nangis akibat terlanjur perbuatan terkutuk!

kami dua pakai pakaian kami balik dan terus ke tempat duduk.aku pujuk dia
aku akan merahsiakan perkara nie kat kengkawan aku yang tengah tido
tue!Aida still menangis aku peluk dia sampai tertido kami berdua !tau2 dah
sampai kl dekat2 kul 8pagi!kami naik komuter sama sampai Shah Alam kat
umah dia!aku terus ke Klang kat ngan umah aku!kenangan berasmara ngan Aida
mmg menjadi memori indah bg aku taktaula memori pahit bg Aida.

Perkara nie dah berlaku 4 tau lalu!aku still contact ngan dia!dia srang
dah gi overseas di UK tak silap aku kat Leeds Mark viduka nye team!sampai
srang aku just seks ngan dia!tak ngan budak2 lain samela cam dia!kami
janji akan kahwin maybe 3year later!pass dia abis ijazah kat sana.aku
srang kat UITM tak leh bagitaula!

Perkara nie mmg benar2 berlaku terpulang kat korangla nak percaya ke
taknak!cow dulu. pass nie aku cerita kat korang kami buat kat pangkor!lagi
gempak!
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list