JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Nafsu seorang janda

Nafsu seorang janda

56
Kisah benar
Aku kenal dengan seorang janda satu kerja dengan aku. First dia nampak frust, nampak sedih sebab baru cerai dengan laki dia. Masa tu aku tak terfikir pun nak mengorat dia. Tapi cerita punya cerita sampai la satu masa dia kehilangan kunci rumah. Dia tanya la aku macam mana nak balik kerja, masa tu kami kerja syif malam. So aku offer la dia tidur d hotel untuk rehat sementara. Lepas dah check in, kmi masuk bilik dan terus berpandangan tanpa sekelip mata pun. Lepas tu apa tunggu lagi, dengan nafsu dia yang kuat, dia pulak yang diatas aku. So aku hentam la dia berabis sampai 5 round. Malam tu memang kami punya.
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list