JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Malam ke tempat kerja

Malam ke tempat kerja

43
Pada hari Isnin 2016 saya hendak bergegas ketempat kerja, semasa didalam perjalanan ketempat kerja saya menerima pangilan telefon daripada majikan, yang menyatakan shif malam saya berkerja dihari tersebut digantikan kepada
Staff lain, penuh hairan bercamput happy juga sebab jarang situasi begini berlaku pada pekerja, kebetulan saya berada betul-betul dikawasan pejabat, ada seorang pekerja wanita wani lee bukan nama sebenar ingin menumpang kereta yang saya naiki maklum la tengah malam kereta pengangkutan terutama ditempat saya bekerja tu kurang lagi-lagi bila waktu malam. Didalam cuaca yang hujan dan sejuk musim banjir musiam tengkuju bulan September itu la smsatu siatusi bersejarah juga la, wani lee mengadu dengan pangilan Bang abang!! Tak rase sejuk ke. Em sejuk juga tapi rase bise je la , lagi pun air cone ni tak set full lagi. Wani rase sejuk la bang!! Air hingus melecih dah ni. Saya pun dengan spontan nye berguru air hidung melecih tak lee jangan air lain melele dah la.. hehe. Ape la abang ni boleh pula guru xxx ayat berlapik. Saya menyapah, dengan ayat yang kurang dewasa, maklum la wani musim sejuk ni. Orang yang dah berumah tangga bila musim hujan je boleh duduk rapat-rapat. Aiss abang ni kesitu pula, hehe sambil tersenyum sinis, ... kami terdiam selama 2 menet awkward kot.😋 Sejurus selepas itu tanpa diduga wani pun mulai mengumit nugmit kakinye kiri kekana. Saya pun menyapa ,, sejuk sangat wani ni,, nak abang pinjamkan sweater abang takjQuery17109042608629923208_1504099668106 Wani menjabat dengan spontan umpama guruan sepontan ,, tak nak la wani nak pinjam badan abang lagi hangat daripada sweater abang tu. Aku terhenti untuk memantu kerana sentap dengan gurauan wani bercampur full mening tu.. aku betul-betul terhenti di traffic lighat lampu berwarna merah tersebut, sambil-sambil mengamati kata-kata sinis wani, aku mula mengorak langka ayat , wani nak pinjam badan abang ni pon bolah ,, tapi tengah drive ni , dengan spontan wanti menanggalkan tali keselamatanya, dan menjulurkan kepalanyadengan menghadapkan mukanya didepan zip seluarku, aik!! Wani kenepe ni nak tido dah ke jalan balik rumah tak tunjuk lagi ni, kataku, tak ape bang bile sampai petaling street abang bagi tu ye.. wani nak bait apee.. wani pun berkata .. nak panaskan badan kite la.. oh cam tu ke nak panaskan badan.. abang tak tau pula ,, aku buat-buat tak tau..😵😵😵😵🤤🤤 wow wani tampa berkata apa dia membuka zip seluar ku lalu mengentil hentil zakar ku dengan perlaha lahan 🤤🤤🤤🤤🤤 fuuukk siapa sangka pinang menjadi nangka,, 😳 aku hanya mampu menahan daripada memancutkam simen ke makluma la nak tungguk gagah.. sepanjang perjalanan aku membiarkan saja permainan itu berlangsung dengan gilang gemilang...🤤🤤 , wani dah sampi dah kite kat petaling ni.. wani dengan slow bangkot dari menekmati zakar ku .. emmmm dah sampai .. arr dah sampai ,, wani ,, laju nye rese kejap sangat wani. Aku pelik dan menyesal pun ade juga ape sal aku laju sangat bawa kerate.. aikk 🙄 Aku melihat wajah wani yang diam padam.. aku .. wani ,, wani tak nak jalan jalan dulu ke .. kebetulan esok kan cuti,, tak kan nak tengok rumah je.. wani emm wani dah biase .. cuti cuti ni wani stay rumah je.. aku wani tak kelur ke dengan siape siape .. wani ade juga tak cam tu la cam kite sekarang ni .. wani .. enta kejap je..😶🤔🤔 aku menghayati lagi kata kata nya .. 😬😬😬 arr 😈😈 aku mecuba meletakkan buah catur yang penghabisan .. aku ,, wani tak nak ke gi hotel mewa tu .. (tempat hotel adalah rasiah) 😏😏wani ,,, nape ,, bang -aku ye la.. abang pon esok cuti jugga..kat rumah pun tak ade siapa-siape .. kat rumah aku ade Man, jumit, tampil, 😤😤 tak bolah tak bolah..aku lagi pun kita esok gaji nak masuk kan so wani nak tak...🤗 Abang ni ..sambil tersenyum sinis .. aku tampa berfikir panjang cek in la t hotel 4 bintang ni.. fuuk nasib baik bawa location tahan lame dah lame juga standby kat dalam kerete tu..aku dan wani bermalam selama sehari chk out petang pukul 12... satu malam yang tak boleh dilupakan.. segala position telah dicoba..lotions membantu zakaku kekal keras.. hope next time akan ada peluang lagi cam ni..wani dan aku sejak daripada malam tu .. hanya berkawan tapi kawan with benefits la...sehingga hari ini kami tetap kawan ..so jika ada peluang jangan dilepas..
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list