JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Cikgu pun boleh la

Cikgu pun boleh la

32
Aku knal cikgu ni masa aku skolah kt johor time form 5, dia seorng guru yg mengajar kelas form 3.. aku tertarik dngn dia stelah aku terserempak dngn nya ketika ingin membeli mknn di kantin. Raut wajah nya penuh dngn seri.. aku cuba untuk menegur dia atas alasan ingin berkenalan.. yg membuat aku terperanjat. Umur dia masih muda, dia 21 weyhh.. beza 3 thun jer..katanya hnya menjadi guru ganti untuk mengisi waktu cuti nya setelah menamatkn pelajaran di kolej.. budak ipg weyhh.. selama dia menjadi guru di skolah aku.. hubungan kami menjadi lebih akrab sehingga tiba satu masa dia mengajak aku kluar untuk menonton wayang pada malam minggu.. aku pun apa lagi.. xkkn nk tolak.. dah lah lawa, putih gebu.. dada pun besar.. aunmm geram aku!.. setelah kmi selesai menonton wayang.. aku mngajak nya untuk pulang. Kerna aku berasa letih dan mengantuk..aku tertidur di dalam kereta myvi nya ketika di dalam perjalanan pulang, setelah tiba di taman perumahanku.. cikgu tidak sampai hati untuk mengejutkn ku atas alasan tidak ingin menggangu aku... semasa aku sedang enak tidur.. aku tiba2 rasa ada sesuatu yg menyentuh zakar ku. Aku terjaga dari tidur dan melihat tangan cikgu sedang asyik meraba zakarku.. aku tak thu nk buat ap masa tu.. cikgu tidak bercakap bnyak dan dia terus menyambar bibirku dan kami bergilir mengigit lidah antara satu sama lain.. zakar ku sudah tegang.. dan aku mngambil kesempatan untuk meramas tetek nya yg besar itu.. fuhhh sungguh gebu😭😭.. betapa nikmatnya ketika itu.. setelah meraba teteknya.. cikgu pantas menanggalkn kain yg di pakai olehnya dan menyuruh aku untuk memasukkan zakar aku di dalam pepeknya yg berwarna pink.. kami melakukn hubungan seks didalam kereta myvi nya.. itulah hubungan seks yg pertama aku melakukn.. aku tidak akn lupa moment2 aku bersama cikgu.😘
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list