JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Pengalaman

Pengalaman

48
Teringat masa kat langkawi. First deal dgn adik dia then borak borak pastu akak dia balik.. aku rasa serba salah sebab lepak berdua dalam bilik dengan adik dia.. pastu aku nak balik akak dia tak bg pulak dan suruh aku tido di bilik adiknyaaa.. aku ok jelah sebab malas cakap banyak"malu" kan.. lepas baring baring kejap akak dia datang dengan pakai short cakap nak tido sekali. Perghhh lg berdebar aku.. aku.. aku tido tengah adik n akak dia sblh aku... dengan tiba tiba akak dia meraba aku dan berlaku lah aksi aksi yang hanya aku tengok di brazzers hahaha.. first and the last aku rasa camtu kott.. at last aku mc esok... hahaha penat
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list