JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:1st Day Ramadan 2017

1st Day Ramadan 2017

27
Aku ingat lagi first day puasa tahun lepas. Dah biasa tgok porn tiap2 pagi lepas bangun tapi haritu tak boleh tengok sebab puasa konon. Jadi aku decide untuk tahan kote aku drp pancut haritu.

Malam tu lepas buka puasa kami maen futsal. Ada member aku bawak awek. Tak elok pun boleh la. Nak pendekkan cita aku tukar player yang maen futsal, aku keluar member aku tu plk masuk. Sambil rest tu, aku layan blue la tepi court futsal tu. Sekali awek tu mai dok belakang aku tak perasan siakkk... malu aku sorg2. Part yang tak boleh belah, dia suruh aku sent video2 tu dekat dia. Lol.

So dia bagi la no wasap dia kat aku. Aku layankan ja la. Habes maen futsal dekat pukul 1 pagi jugak. Aku baru sampai rumah dia wasap aku suruh lepak rumah dia. Wtf. Orang kata rezeki jangan ditolak. So, puasa aku satu haritu tak tengok blue pagi kantoi pulak malam beromen dengan awek member. Hak3.

Tetek dia x besar pun tapi best sebab pussy dia berair boek punya. Aku dah pantang dapat pepek berair ni. Naseb baek ada kondom. Mang aku pancut dalam la. Lepas pada tu dua tiga kali jugak la aku beromen dengan dia. Malam raya pun aku p beromen dengan dia lagi. Mak ayah dia plk mang jenis selalu xdak kat rumah waktu malam. Rezeki rezeki.
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list