JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Sorry, abang saya punya

Sorry, abang saya punya

18
Ianya bermula semasa saya baru masuk ke hospital jadi intern doktor. Semasa itu saya baru umur 20 tapi saya suka orang brumur lebih tua, macam bapa, baru boleh provide kehidupan saya. 1st day je saya jumpa seorang doktor yang sudah di professional field selama 30 tahun, walaupun lama tapi wajahnya seperti baru 35 - 45 je.Smart, pandai, dan kaya. Saya selalu ikut dia, kata saya mau belajar, masa tu dia pon panggil saya daughter Aina, tapi saya greedy la masa tu, saya x mau jdi daughter je, aku mau jadi wife. Kadang saya pon makan sama family dia, saya jaga mak dia betul2, ajar anak2 dia seperti anak saya. Satu hari isteri dia tanya saya boleh tolong jaga suami anak x, sbb dia mau pergi attend conference di Jakarta, saya pun ckp ok lah. Malam tu saya masak, anak2 semua suka, mereka kata I love kak Aina, saya kata salah, panggil Ibu Aina. Mereka pun gelak je, sbb mak merken pggl dia mummy kan. Hampir 12am anak2 dah tido, saya dah habis cuci, saya curi2 masuk bilik bang, sepatutnya tido di bilik maid, tapi kecil. Saya pura2 kata bilik ac rosak, boleh tido bilik bang? Saya sumpah tido di lantai je. Abang pon ajak tido di kantil boleh mana boleh tido kat lantai. Jadi saya pon ok. Saya tunggu sampai bang dah tido, start sentuh badan dia…omg… masih muscular..patut lah abang pergi gym…bila sampai butoh bang pon berdiri besar tegak!! Aku tak fikir banyak terus hisap,.. sampai abang pancut di dalam mulut sya. Abang bungun tak ckp ape2 terus push saya koyak underwear saya masuk, saya pon rasa syiok seperti dirogol..saya regik2 sedap panas, abang lagi kuat sampai sesuatu panas2 masuk ke dalam saya.

Sejak Hari itu, saya rasa abang sudah suami sya. Tapi satu malam bila kita balik rumah, abng janji isterinya dah pergi travel, katanya pergi penang. Bila kami cium sampai buka pintu, isterinya sedang hisap seorang lelaki putih, laki tu pakai butohnya pukul muka isteri bang. Saya terus jerit, isteri pon jerit, laki putih tu terus lari…isteri dia mau pukul saya, saya di protect bang, bang slap isterinya dan pakai rotan hukum dia yang x pakai baju, saya pon hisap abang, x perlu takut, kerana start from now, saya Isteri Khairul, bukan perempuan ini. Abang pancut di mulut saya, saya x telan, tapi meludah di muka dia bagi dia buat face mask :)
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list