JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Hisap di dalam shopping centre

Hisap di dalam shopping centre

5
Baru kenal seorang isteri dalam JustDating, hubungan dia sama suaminya x bank, selalu gaduh, jadi juga lama tidak sex. Kami sembang tiba2 dah masuk topik sex. Dia juga minta lihat wajah saye dgn cam, aku pon mau lihat adakah ini orang benar. Mmg dia, tapi sayanglah suami xmau. Saya suruh dia buka baju biar saya lihat titik, buka seluar saya mau lihat cave cave, suruh dia sentuh dia pon dengar. Makin basah dia minta bertemu dgn saya. Hari kemudian kita jumpa di shopping centre DaMen Mall, yg kurang org. Saya suruh dia pergi F3 tandas wanita check ada orang ke, mana tau promoter yg kerja sana masuk keluar, susah lah! Jadi tukar F4, saya x bleh tahan paksa dia masuk tandas laki!! Baru tutup pintu saya dah start cium lips dia, habis lida pon masuk, terus sentuh badannya dan buka semua baju dia. Saya suruh dia pegang btg ku. Saya hisap titik dia terus main burit dia. Dia cakap period datang jgn, kotor bang. Xpe la, saya duduk di tandas tu suruh dia hisap, dia ni hisap giler!! Seperti x hisap selama seribu tahun ni. Deep juga xkena gigi, super nice. Habistu dia cium bawa sampai eggs, lick sama hisap eggs sampai lobang ku, balik lagi hisap btg, main btg ku. Aku x bleh tahan telah bernafsu…bila saya mau pancut, saya tanye bleh try dalam? Dia x jawab, mungkin dah dengar lah? Saya terus pancut dalam mulutnya, terus ambik keluar letak di muka dia. Separuh dalam mulut, separuh di muka. Saya ambil tissue kasi dia muntah dan lap muka, dia saja lap muka, yang dalam mulut dah telan!! Dia pon ambil tissue tolong saya bersihkan eggs dan btg sweetnyaaaaaaa…habis saya lihat ada orang di luar x, terus bawa dia pergi makan. Lain kali habis period abang mau experience lain… dia cakap… “okei bang”
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list