JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Cerita bosan waktu 👻

Cerita bosan waktu 👻

14
Baru kenal dalam app action online awek ni . Cantik tapi sombong, habis kami chat seminggu dia baru ok untuk berjumpa makan. Masa tu adik dia pon ikut, adiknya lagi cantik, juga tidak sombong seperti dia. Kami makan di Heli Lounge tapi x minum, skyjuice je. Kan kami buka puasa sama2 dia pon kata dia seorang cikgu di SMK, tapi adiknya cuma murid SPM je. Aku hairan! Nampaknya sudah besar macam dah 25! Sexy sekali! Habis makan dia pon terus panggil grab kata dia busy, tapi adik boleh pergi 2nd round makan………….terus aku tanye mau peergi mana, adik pon x tau…terus je aku bawa kereta sampai rumahku..dia tanye abang ni mane? Aku beritau ini rumah bang, x tau ke mane so kita balik je la, ada pool ada music ada juice, boleh party! Dia pon berani terus buka baju sampai bra pon x pakai masuk pool itu, dia kata x pernah try naked swimming, first time nampak private pool…aku pon masuk peluk dia, dia push saya tanya bang mau buat pe? Aku x bleh tahan dah tangan sudah di puki tepi dia….terus masuk…suaranya semakin bernafsu...main putting dia….hisap puting dia…suara dia kuat…aku hisap sepuas hati aku…dia pon goyang pandai sampai aku xbleh tahan rasa nak pncut…slow slow je pon rasa syiok…seterusnya cerita akan disambung nanti….
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list