JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:Horny Friend

Horny Friend

8
I have an interesting experience as a wedding photographer. Pernah sekali tu job dekat KL hari sabtu ahad tp penganten laki tu ajak gerak awal so hari Jumaat pagi kami dah gerak dari Kedah. Check in homestay pukul 5pm. Memang homestay khas utk kawan2 penganten campur laki perempuan and family bakal penganten lelaki. Agak besar la homestay tu and aku sebagai photographer pun boleh dpt satu bilik khas. Luck WeChat pny cita, aku look around dpt pulak kawan penganten perempuan yg stay kat homestay tu. Tak sempat aku nak ayat dia, dia yang ayat aku. Wakakakka.

Pendek cita, malam tu dia mai lepak kat bilik aku. Muka cantek, barang boek, body solid, asal dr Terengganu. Perfect package la orang kata. As a photographer mang banyak la point aku nak sembang kalau pasal tempat2 menarek dekat Terengganu. Sembang pny lama sampai dia dah mula bukak tudung. Teserlahlah bentuk tetek yang bulat saiz C-cup. Dia perasan mata aku asyik dok tatap tetek dia and dia selamba ja tegur aku jgn tgok tetek dia lama. Sampai la topik bual kami btukar kepada bab sex.

Aku buat ayat pujuk mintak izin pegang tetek dia. Dekat stgh jama ayat baru boleh dpt. Tapi aku rasa dia dah lama horny sebab dia asyik pegang cupinh telinga dgn dok urut2 leher dia dr tadi sambil2 dok kepik paha dia. Sekali aku pegang tetek dia, dia dah mengeletar. Aku pun x pegang saja la. Ramas2 ckt sampai dia betul2 menggigil kepik tangan dia dgn pepek dia. Pelan2 aku bukak baju dia isap puting tetek. Perrgghhh begetah siak. Tiba2 dia sendiri yang bukak seluar dia sendiri. Rupanya memang dah basah. Muka dia yang malu2 buat aku geram and stim. Aku jilat cipap dia pulak and main sampai dia terpancut berkali-kali.

Tapi sayang seribu kali sayang. Tak sempat nak jolok. Talipon dia bunyi sebab ada kawan dia yang stat dekat homestay yang sama call tny dia kat mana. So, dia pun kalut2 besiap untuk balik bilik dia. Tak sempat nak suruh dia kulum kote aku tp takpa sebab no talipon and video dia melancap aku dah ada. So nanti boleh lagi roger bila-bila.

Sekian.
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list