JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:A story at Melaka ☺️

A story at Melaka ☺️

9
Arrieved at Melaka around 7am on 21st July 2018. Turun ja dari bas, aku terus cari grab ke Dataran Pahlawan utk tgok pentas utama. Then I took another grab car going to my homestay at Bukit Katil. Lucky, the driver is a beautiful girl. Nama and id dirahsiakan la. Wakakaka. Tapi jgn risau, aku ajar cara nak mengayat dia.

15min perjalanan tu memang nice la masa utk mengayat. Sembang pny sembang sampai la dia cita dia mula buat grab sebulan lepas laki dia ceraikan dia setahun lepas. Memang peluang cerah la nak ajak beromen. Tapi aku ambek slow action la sebab dia nampak macam baik ja. Sampai homestay, aku mintak no talipon dia and bg bisnes kad aku.

Slow tak slow petang tu aku dah wasap dia saja buat2 tanya boleh tlng ambek and hantar aku tak utk seminggu tu. She just simply reply that she is only available if she is near to my place at that time. 2nd day morning, dia pulak yang call aku kata dia ada sekitar bukit Katil. So pagi tu aku pegi dataran dgn dia and malam tu pun dia jugak yg offer utk hantar aku balik homestay.

The story begin at the the third days where she already in front of my homestay early in the morning where I still in my dream at that time. So aku jemput dia masuk rumah dlu la aku nak mandi. Sudah mandi aku perasan dia tengok six packs aku laen macam ja sambil senyum2. Aku pun senyum ja la at the same time my penis already starting to growing. Tp tak beromen lagi la sbb aku dh lewat nk ke tmpt event auditorium seri negeri. Tgh dok bt keja tiba2 dia wasap aku and kami mula sembang lebih kpd personal. Habes keja tengah haritu aku ajak dia lepak makan dlt homestay aku. Lepas makan aku acah2 mintak nak tangkap gambar dia. Sambil2 aku puji2 la secara melawak yang tetek dia besar apa semua. Muka dia merah2 mcm malu. Then, i ask her if i can touch the gorgeous tits. She just silent and i just slowly put my right hand to her tits. She start wheezing. After that i start playing the c cup tits with my both hands.

At the same time i ask her if she want to play with my cock but she quickly answer no with her head. However i justt take off my underwear and take her and puting to my cock. She start grabing my cock and suddenly she lick my dick slowly. Lepas tu tak cakap banyak dah la, aku ajak masuk bilik and start to lick her pussy la. Then the sex drama begin.

Now she is mine until the next sunday. Wakakaka. I got free taxi and free girl for one week. This job would be my best job ever in my career as photographer.
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list