JustDating - The Best Hookup App

❤️Seek fun at JustDating tonight❤️

reading:First time

First time

47
Hujung minggu aku slalu pergi bar.. slama sbulan aku gi ngn member aku xder sorng pun pompuan aku dpt tackle.. tp last week mmng jackpot beb.. there were 3 young girls dtng minum kat bar sbelah table aku. Diorng minum sampai mabuk. Aku dlm hati duk ckp" nak approach ker tak?" Ragu2 giteww.. tp d sbbkn aku x leh tahan sabar. Aku approach dia, blom sempat ap2 dia bibir dia terus melekat kat bibir aku. Aku pun layan lah.. bila dah turn on.. aku ajak dia p check in bilik dkt motel yg berdekatan, and malam tuh aku renjut puas2 beb.. it was a good experience😍
Download JustDating to Date now Thumb up
Back to list